top of page
Juomatsivu-karuselli_edited.jpg

Juomat

Juomat-1.jpg

Kahvi on meille iso asia ja siksi uskomme sen myös maistuvan teille. Käytämme Johan&Nyströmin erikoiskahveja ja teemme niistä vielä enemmän omanmakuisia tuunaamalla ne omilla makusiirapeilla ja pohjoisen luonnon mauilla. 

Johan&Nyströn on vastuullinen kahvintoimittaja, joka jatkuvasti yhdessä tuottajien kanssa etsii keinoja ympäristön kannalta entistä kestävämpään tuotantoon. Hyvinvoiva kahvintaimi kasvaa terveestä ja ravinteikkaasta maaperästä ja mahdollistaa parhaan mahdollisen maun. Johan&Nyströmin kanssa kannamme yhdessä vastuun pavusta kuppiin.

Juomatsivu-viini.jpeg

Viinilistaltamme löytyy viinejä, joita itsekin haluaisimme nautiskella ja joiden uskomme ilahduttavan myös vieraitamme. Valikoimaan kuuluu vanhan mantereen valkoisia ja punaisia viinejä, sekä kuohuvia, jotka ovat huolella valittu sopimaan Neidon sydämen tunnelmaan ja ruuan kanssa.

Laseittain saatavilla olevat viinit vaihtuvat tiuhaan tahtiin, joten uutta kokeiltavaa löytyy usein. Tule kohottamaan malja kanssamme ja nauttimaan hyvästä seurasta.

Juomatsivu-cocktail_edited.jpg

Meiltä löydät kausittain vaihtuvan cocktail-listan, joka yhdistää perinteiset klassikko-cocktailit meidän itsekehitettyihin uutuuksiimme. Yhdistelemme rohkeasti makuja maailmalta ja pohjoisen luonnosta, lopputuloksena syntyy onnistunut kokonaisuus, alkoholilla tai ilman.

Meiltä saa tietenkin myös lasillisen rieslingiä, kuohuvaa, jalompaa juomaa tai jonkin maistuvan oluen vaihtuvasta valikoimasta.

bottom of page